FISKET

Vi fiskar efter alla Sveriges predator fiskar så som Gädda, Gös, Lax, Havsöring, Abborre mm.

 
Gädda2 117 cm 11,4 kg Gäddjägaren.jpeg

Gäddfiske

Efter gädda fiskar vi med flertalet metoder, bäst efter säsong eller önskemål. Spinnfiske, Vertikalt, Trolling, Livebait-mete, Topwater. De finns många olika tekniker och metoder att välja mellan! Vi erbjuder dem alla, hör av er om ni vill veta mer! Gäddsäsongen är året runt.

GADDJAGAREN_TROSAFISKEGUIDE_SUPERSIZEZANDER.jpeg

gösfiske

Gösfisket kan likaså bedrivas året runt men är som bäst på våren, sommaren och tidiga hösten.
Bästa metoderna är vertikal jiggning, trolling eller livebait beroende på säsong. Grönt och vitt brukar fungerar väldigt bra på gösen och vid livebait fiske föredras löja eller strömming. 

Trosafiske-guide_salmon15kg_gäddjägaren.jpeg

laxfiske

Laxfisket i Stockholms Skärgård drar igång i Maj och pågår fram till midsommar och är oftast som bäst i slutet av maj och början på juni. Fiskemetoden är trolling på ytan och med djupriggar ute till havs. Vandringslaxen som vi fiskar efter är det ofta god snitt vikt på och fiskar mellan 10-15 kg är inte alls ovanligt. Huggen haglar inte vid detta fiske men chanserna är goda på sitt livs fisk och med lite flyt tar man vissa dagar ett par stycken. Livebait-mete efter Lax är även möjligt om vädret tillåter. 

Wayne Long

The following is placeholder text. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Harold Nelson

The following is placeholder text. Mauris id fermentum nulla.